Computerhulplijn klanten ervaringen

computer problemen

Ik was ten einde raad. Ik had een nieuwe Windows 7 computer gekocht en de oude Windows XP computer zolang even weggezet, aangezien er nog bestanden op stonden die ik er graag af wilde hebben. Vanavond heb ik de oude XP pc weer eens aangezet om de bestanden over te hevelen naar mijn nieuwe laptop. Tot mijn grote schrik bleek inneens, en hoe het kan weet ik nog niet, het wachtwoord veranderd te zijn. Ik zag al mijn bestanden en foto's al verloren gaan. Ten einde raad gebeld met de computer hulplijn. Een erg vriendelijke Nederlandse man vertelde mij niet ongerust te zijn en dat het allemaal goed zou komen. Nou hij heeft woord gehouden, met zijn hulp heb ik het wachtwoord van de computer weten af te halen en kon ik mijn kostbare bestanden, foto's van mijn trouwdag en diverse foto's van de kinderen, van mijn oude op mijn nieuwe Windows 7 computer zetten. Duizend maal dank computer hulplijn!

Anke Deruwe, Laken (België)

 

computerhulp op afstand belgie

"Wij zijn fantastisch geholpen met ons computerprobleem, de computer hulplijn heeft ons stap voor stap bijgestaan tijdens de installatie van Windows 7. Daarna heeft men onze PC beveiligd met een gratis virusscanner van Microsoft, en de computer optimaal afgesteld. Ideaal. Een echte aanrader voor iedereen die betrouwbare hulp nodig heeft en weinig verstand heeft van computers!" Prima service een dikke voldoende!

Familie Elschot, Eindhoven

Meer beoordelingen over onze computerhulp vindt u op ICT wijzer.nl via onderstaande afbeelding.

Homewerkwijze computer hulplijncomputer hulplijn openingstijdenKlantervaring computer helpdeskPrijsinformatie computer hulplijnContact met de computer hulplijn

"Ik heb best wel redelijk verstand van computers maar de spyware die er nu op zat kreeg ik er echt niet af. Volgens de spyware had ik een ernstig besmette computer met diverse gevaarlijke virussen en trojans. Om deze te verwijderen zou ik de software moeten kopen. Ik kreeg deze nepscanner (want dat was het) er met geen mogelijkheid vanaf. Iedere keer kreeg ik van die irritante popup berichtjes op mijn scherm. De computer helpdesk gebeld en die hebben niet alleen de vervelende spyware eraf gekregen maar mijn computer vervolgens ook nog een een goede schoonmaakbeurt gegeven. Superblij, zag mijzelf al Windows XP opnieuw installeren!"

Familie kaptein, Beverwijk

Beoordelingen
computer hulplijn