Computerhulp en de kosten

Computerhulp op afstand

We begrijpen als geen ander dat als je op zoek bent naar computerhulp en je een 0900 nummer tegenkomt van 80 cent per minuut je aardig kan schrikken van de 80 cent. Maar toch staat u er eens bij stil. Wat kost het als u uw computer moet wegbrengen naar de computerwinkel? Nou dan begint het niet onder de 50 euro... dan blijken die kosten van 80 cent p/m inneens een heel stuk aangenamer. Vergeet daarbij ook niet dat als u uw pc wegbrengt u hem over het algemeen dagen zoniet minimaal een week kwijt bent. Daarintegen bij de helpdesk, blijft uw pc staan op zijn plek, en is in korte tijd weer klaar voor plezierig ongefrustreerd computergebruik.

Wij leveren volgens onze snel groeiende klantenkring meer dan uitstekende computerhulp. En dit voor een voor gering een bedrag van 80 eurocent per minuut. Dus dat houdt in als we bij uw computer bijvoorbeeld een virus weghalen, en we zijn daar 15 minuten mee bezig, dan betaalt u: 80 x15 cent = 12,00 euro. Dit is in vergelijking met als u de computer wegbrengt naar een computerwinkel natuurlijk spotgoedkoop.

Hieronder vindt u een overzichtelijke tabel waarin u in een oogopslag kan zien wat uw kosten ongeveer zouden kunnen zijn:

Homewerkwijze computer hulplijncomputer hulplijn openingstijdenKlantervaring computer helpdeskPrijsinformatie computer hulplijnContact met de computer hulplijn

Computerhulplijn actie

computer hulplijn kosten

Nu kan het wel eens kan gebeuren dat het schoonmaken van uw computer langer dan 50 minuten kan gaan duren. Dit gebeurt sporadisch en komt alleen voor bij computers die opnieuw geïnstalleerd moeten worden of ontzettend vervuild zijn. Op een moment als deze gaat onze speciale computer hulplijn actie in.

Na 50 minuten word de verbinding automatisch verbroken en belt
onze helpdeskmedewerker u direct terug. Op onze kosten wordt het werk
vervolgens voltooid. Al duurt het nog een uur. U heeft maximale
kosten van 40 euro en u bent er van verzekerd dat uw computer
weer 100 procent in orde is. Dit kan alleen bij de computer hulplijn.

N.B. Deze actie telt helaas alleen in Nederland.

prijsgarantie computer hulplijn
computer hulplijn